Vad du behöver veta innan du flyttar produktions- och stödsystem till molnet

Datum: tors 28 okt 2021
Tid: kl. 09.00-09.30
Plats: Online
Pris: Kostnadsfritt

Talare: Daniel Dinulovic, Consultant, PlantVision AB

Molnbaserade lösningar

Vi bjuder in till ett 30 minuters webbinarium med fokus på den digitalisering vi befinner oss i. Inom alla industrier diskuteras det nu mycket kring att flytta sina applikationer till molnet och de krav som utvecklas i samband med denna resa. Men förutom funktioner är det viktigt att utvärdera ifall den tänkbara lösningen kan också stödja företagets framtida vision och även anpassas till oförutsedda utmaningar.

VEM är webbinariet riktat till?

Framförallt dig som arbetar inom industrin och är delaktig i er organisations digitaliseringsresa – och särskilt om ni redan nu funderar på att byta ut gamla applikationer. Många företag har redan startat sin molnresa, genom att t.ex. införa Office 365, men det kan vara knepigare när det kommer till produktionskritiska system, till exempel, ett elektroniskt kvalitetsledningssystem, labbsystem eller produktionsplaneringssystem.

#lifescience #laboratory #discretemanufacturing #medtech #processindustry #oil&gas #processmanufactuirng #biotech #medicaldevice #pharma

VARFÖR ska du vara med?

Digitaliseringen och molntjänster förändrar näringslivet och samhället. Snabb teknisk utveckling, digitala plattformar och artificiell intelligens utmanar ständigt och man behöver följa utvecklingen för att hålla sig updaterade.

Digital transformation kan uppnås på olika sätt men i slutändan handlar det om er teknologi och om den är tillräckligt flexibel i en marknadsmiljö som förändras kontinuerligt.

På webbinariet hjälper vi dig att förstå skillnaderna mellan de olika typer av molnlösningar och hur du kan välja det bästa alternativet för just din organisation.

VAD kommer vi att gå igenom?

  • Utmaningar inom det digitala landskapet
  • Olika typer av molnlösningar
  • Viktiga beslutsfaktorer
  • Tid för frågor

STAY UP TO DATE

Get all the latest news, events, insights and articles in YOUR areas of interest…

Share This Story, Choose Your Platform!

FIND OUT MORE ABOUT