Öka din anläggnings upptid genom kvalitetssäkrad hantering av data och dokumentation.

Var med på webbinariet och dra nytta av lärdomar och praktiska tips som kan hjälpa er organisation att lyckas med er digitala resa.

Datum: tors 6 okt 2022
Tid: kl. 10.00-10.45
Plats: Online
Pris: Kostnadsfritt

Talare: Robert Velén, Specialistkonsult & Teamleader, Plant Asset Management, PlantVision AB

Talare: Filip Abrahamsson, Specialistkonsult, Plant Asset Management, PlantVision AB

Skapa ordning och reda på din tekniska anläggningsinformation

Hanteringen av den tekniska anläggningsinformationen är ofta eftersatt på många industrier.

Vi kommer att gå igenom flera av de vanligt förkommande utmaningarna som finns kring hantering av teknisk anläggningsinformation (både dokument och data) samt hur de kan lösas och därigenom öka effektivitet och kvalitet.

Idag läggs orimligt mycket tid på att leta och verifiera information inför underhållsåtgärder. Förutom att personal inom produktion och underhåll får lägga tid i onödan minskar även möjligheten att öka upptiden på anläggningen. Det finns även en kvalitetsdimension som framför allt gör sig påmind inom regulatorisk industri där det leder till stor stress inför varje inspektion från Läkemedelsverket och liknande organ.

VEM är webbinariet riktat till?

Framförallt till dig som jobbar med underhåll, produktionsledning, IT, teknik, digitalisering, kvalitetsstyrning, eller som chef på ett företag inom process- eller tillverkande verksamhet. Du kanske arbetar inom diskret tillverkning och montering, processindustrin, olja & gas, metall & mineral, livsmedelsindustrin, vatten och avlopp eller inom Life Science. Alla med intresse för industriell digitalisering och Industri 4.0 är välkomna!

VARFÖR ska du vara med?

Vill ni bli effektivare, få kontroll på den tekniska anläggningsinformationen och därigenom öka upptiden på anläggningen? Kunna genomföra myndighetsinspektioner med mindre risk för strul?

Under webbinariet kommer två av våra experter inom digitalisering av underhåll och anläggningsinformation att gå igenom vilka utmaningar som finns, hur de kan lösas och därigenom öka effektivitet och kvalitet.

Du får också möjlighet att ställa dina frågor direkt till våra experter.

VAD kommer vi att gå igenom?

  • Definitioner – för att gå igenom de begrepp som kommer användas
  • Utmaningar – hur ser det ut på många industrier idag?
  • Lösningar – hur kan man lösa utmaningarna?
  • Nyttor – vad leder lösningarna till för vinster?
  • Införande – hur ser processen för införande ut?
  • Tid för frågor och diskussioner.