Så har det tillverkande företaget Aritco Lift stakat ut sin digitala resa och effektiviserat operatörsstöd och materialhantering för ökad produktivitet och kvalitet.

Var med på webbinariet och dra nytta av lärdomar och praktiska tips som kan hjälpa er organisation att lyckas med er digitala resa.

Datum: tors 22 sep 2022
Tid: kl. 10.00-10.45
Plats: Online
Pris: Kostnadsfritt

Talare: Morgan Bodin, Senior Consultant, SMART Manufacturing, PlantVision AB

Produktivitet och kvalitet mot nya höjder

Med mål att öka sin produktivitet och kvalitet har det hisstillverkande företaget Aritco Lift stakat ut sin digitala resa. Vi visar hur de digitaliserat aktiviteterna på produktionsgolvet för stöd till montörer/operatörer, spårbarhet på aktivitet och material, kvalitetsfokus och en digital produktion i framkant. Inspireras av Aritco Lift och hör vår expert dela konkreta exempel på hur produktionen kan stöttas digitalt för ökad effektivitet och produktivitet. Ta del av konkreta exempel och inspiration på den digitala resan mot framtidens produktion!

VEM är webbinariet riktat till?

Framförallt till dig som jobbar med produktionsledning, IT, teknik, digitalisering, Supply Chain, underhåll, eller som chef på ett företag inom process- eller tillverkande verksamhet. Du kanske arbetar inom diskret tillverkning och montering, processindustrin, olja & gas, metall & mineral, livsmedelsindustrin eller inom Life Science. Alla med intresse för digitalisering, MES/MOM och Industri 4.0 är välkomna!

VARFÖR ska du vara med?

Vill ni bli effektivare, få kontroll på lager- och material/komponenter och producera mer med högre kvalitet? Vill du veta hur världsledande, tillverkande företag som Aritco Lift jobbar med operatörsstöd, visualisering och spårbarhet?

Under webbinariet kommer en av våra experter inom digitalisering av produktion, MES/MOM och Supply Chain berätta om hur ett marknadsledande tillverkningsföretag gjort sin digitaliseringsresa med fokus på ökad produktivitet och kvalitet. Upptäck vilka möjligheter digitalisering av produktionen för med sig och hur ni kan komma igång redan nu!

Du får också möjlighet att ställa dina frågor direkt till våra experter.

VAD kommer vi att gå igenom?

  • Den digitala resan – Aritco Lifts vision och väg till framtidens fabrik
  • Så digitaliserades produktionsgolvet och materialhanteringen för ökad produktivitet.
  • Viktiga steg för Er vid implementering av ett digitaliseringsprojekt inom produktion.
  • Exempel på MES/MOM-plattform och hur den stöttar produktionen i praktiken.
  • Tid för frågor och diskussioner.

Anmäl dig idag! Välkommen.

STAY UP TO DATE

Get all the latest news, events, insights and articles in YOUR areas of interest…