Erfarenheter och insikter som hjälper Dig att lyckas med digital transformation

Image: Fredric Alm / Alm & ME AB

Datum: tis 9 februari 2021
Tid: kl. 09.00-10.00
Plats: Online
Pris: Kostnadsfritt

Talare: Håkan Tyni, Cybersecurity and Enterprise Strategist, LKAB

En smartare gruva

LKAB har samlat produktions-och processdata i över 20 år och deras erfarenheter och resultat när det kommer till digital transformation och Industri 4.0 är närmast unika. Inspireras av Håkan Tyni som presenterar hur LKAB har gått tillväga, vilka utmaningar de haft på vägen och hur digitaliseringen har höjt deras konkurrenskraft.

VEM är webbinariet riktat till?

Framförallt till dig som jobbar med produktionsledning, IT, teknik eller som chef på ett företag med tillverkande verksamhet. Du kanske arbetar inom processindustrin, olja & gas, metall & mineral, livsmedelsindustrin eller inom Life Science. Alla med intresse för digitalisering och Industri 4.0 är välkomna!

VARFÖR ska du vara med?

Många företag upplever svårigheter kring att nyttja sin produktions-och processinformation för att t.ex. undvika onödiga produktionsstopp, planera underhåll och effektivisera verksamheten på rätt ställe. Många företag har klart för sig vad de vill uppnå med digitalisering, men det kan vara en utmaning att ta sig dit. Andra företag ligger i startgroparna för att påbörja sin digitalisering och kan nyttja andras erfarenheter för att börja digitalisera där det ger störst effekt.

LKAB är gruvkoncernen som ständigt nyttjat ny teknik för digitala effektiviseringar, vilket gjort dem konkurrenskraftiga inom gruvindustrin trots sin krävande metallutvinning djupt nere i berget. Eftersom LKAB har samlat produktions-och processdata i över 20 år är deras erfarenheter när det kommer till digital transformation och Industri 4.0 närmast unika.

Under webbinariet kommer Håkan Tyni berätta om de utmaningar LKAB ställts inför och vilka möjligheter och konkreta användningsområden den digitala transformationen har inneburit för dem. Genom att ta del av Håkans unika erfarenheter vill vi att ni ska få chansen att inspireras och upptäcka vilka möjligheter till effektivisering och positiva resultat digital transformation för med sig.

Du får också möjlighet att ställa dina frågor direkt till Håkan Tyni.

VAD kommer vi att gå igenom?

  • Drivkrafter bakom LKAB’s digitala transformation
  • Hur kan teknik nyttjas för att bli effektivare och konkurrenskraftigare?
  • Vad innebär den digitala transformationen rent konkret i form av tekniska lösningar
  • Tid för frågor och diskussioner

Anmäl dig idag! Välkommen.

Läs mer om LKAB…

www.lkab.com

STAY UP TO DATE

Get all the latest news, events, insights and articles in YOUR areas of interest…