Vi samarbetar med några av världens främsta leverantörer av programvara och tekniska produkter. Därmed kan vi erbjuda er Skandinaviens mest kompletta utbud av lösningar för digital omvandling och ge er det stöd som krävs för att er verksamhet ska uppnå sin fulla potential – det vill säga ‘operational excellence’.

AspenTech är världens ledande leverantör av programvarulösningar för tillgångsoptimering. Företagets aspenONE® är den enda integrerade programvarusviten på marknaden som fokuserar på design, drift och underhåll genom tillgångens hela livscykel.

Ett flertal världsledande företag inom olja och gas, kemikalier, teknisk konstruktion, byggteknik, läkemedel, livsmedel, drycker och konsumtionsvaror förlitar sig på teknik från AspenTech i sin dagliga verksamhet.

I mer än 30 år har företaget fokuserat på optimering av tillverkningsprocesser och -miljöer. Som ett direkt resultat av detta har företagets produkter också blivit branschstandard inom tillgångsoptimering. AspenTech hjälper dagligen hundratusentals användare på fler än 2 100 företag runt om i världen att uppnå sin fulla potential – det vill säga ”operational excellence”.

PlantVision har varit AspenTechs partner i mer än 20 år. PlantVision är idag systemintegratör och fullservicepartner för AspenTechs produkter.

(AspenTech är noterat på NASDAQ-börsen).

OSIsoft tillhandahåller en öppen infrastruktur för företag som gör det möjligt för kunden att omvandla produktionsdata till värdefulla insikter – eller ”operational intelligence”.

OSIsoft har installationer i över 140 länder och används inom allt från tillverkningsindustrin till kraftbolag, samhällsservice, läkemedelsindustrin, life science, datacenter, fastighetsförvaltning, processindustrin och den offentliga sektorn.

Företagets PI System™ används för att koppla ihop sensorbaserade data med system och användare. Kunden får tillgång till statistik i realtid och kan därmed fatta snabba beslut som både optimerar och omvandlar verksamheten.

PlantVision är systemintegratör för OSIsofts produkter.

(OSIsoft är ett privatägt företag med säte i Kalifornien i USA.)

Siemens är ett globalt teknikföretag med elektriska produkter, automation och digitalisering som huvudsakliga affärsområden.

Företagets Digital Enterprise Suite fungerar som stöd för företag i tillverkningsindustrin som vill bedriva ett digitalt omvandlingsarbete för att öka flexibiliteten, effektivisera tillverkningsprocesserna och korta ledtiderna för nya produkter. Med hjälp av branschspecifik programvara från Siemens kan tillverkarna digitalisera och integrera hela den industriella värdekedjan och bli verkligt digitala företag.

PlantVision är en Siemens Solution Partner inom ramen för Siemens Industrial Automation och Siemens Industry Software Solutions. Vi har mångårig erfarenhet och specialistkunskaper inom en rad olika områden.

Läs mer:

Thermo Fisher Scientific är en världsledande leverantör av laboratorieutrustning.

Thermo Fisher Scientific har utvecklat och sålt informationslösningar i mer än 30 år. Bland kunderna finns några av världens största företag inom både reglerade och icke-reglerade branscher, såsom läkemedelsindustrin, livsmedel och drycker, olja och gas, petrokemi, vatten och miljö, tillverkningsindustrin och testningsanläggningar.

Med Thermo Fisher Scientifics integrerade informationslösningar kan kunden öka sin produktivitet, uppfylla regler och krav, strömlinjeforma sina processer och effektivisera arbetet inom hela organisationen.

I företagets svit av lösningar för datahantering och analys finns bland annat Thermo ScientificSampleManager LIMS™, världens mest använda laboratoriedatasystem (Laboratory Information Management System, LIMS).

PlantVision är Thermo Fisher Scientifics enda partner i Skandinavien inom området integrerade informationslösningar.

(Thermo Fisher Scientific är noterat på New York-börsen.)