PARTNER SOLUTION

TrakSYS

TrakSYS är en MES/MOM-plattform i framkant som med sin funktionalitet för att övervaka, mäta, rapportera och analysera effektiviserar produktionen för tillverkande företag.

Om TrakSYS

TrakSYS är en komplett plattform som hjälper företag att öka produktiviteten och effektiviteten i sin produktion. Med sin konfigurerbarhet och unika möjlighet till modulär påbyggnad är TrakSYS en av de absolut mest mångfacetterade lösningar på marknaden inom MES/MOM (Manufacturing Execution System/Manufacturing Operations Management).

TrakSYS hjälper er att producera effektivare genom att nyttja realtidsdata och stötta produktionsprocesser i den dagliga tillverkningen. Systemet är designat för att hantera den komplexitet som en produktion innebär, så att tillverkande företag kan planera, utföra och leverera sina produkter till slutkund på ett effektivt sätt. Med TrakSYS integreras affärs-och produktionssystem till en helhet, vilket effektiviserar aktiviteterna på produktionsgolvet samtidigt som det genererar maximalt affärsvärde för företaget.

Varför välja TrakSYS

Ta reda på mer

PRATA MED
EN EXPERT

Linn Fransson
Consultant Manager
Supply Chain & Production
Tel: +46 (0)72-566 99 83
linn.fransson@plantvision.se

Ta reda på hur vi kan hjälpa Er organisation att uppnå Era mål.

Om Parsec

Parsec är ett företag som utvecklar lösningar inom Manufacturing Management och de tillhandahåller digitaliseringsplattformen TrakSYS. Företaget startades 1987 med målet att hjälpa tillverkande företag att producera på ett så enkelt sätt som möjligt.

Genom sitt nätverk av partners har TrakSYS implementerats på tusentals produktionssiter i över 100 länder världen över. TrakSYS används hos företag inom en rad branscher, allt från läkemedel- och livsmedelsindustrin till Packaged Goods och fordonsindustrin.

2020 utnämndes Parsec som Gartner Peer Insights Customers’ Choice for Manufacturing Execution Systems.

Fler partnerlösningar

Siemens Opcenter
Siemens Opcenter APS
PlantPerformance
ALLA LÖSNINGAR