PARTNER SOLUTION

AVEVA PI System

En kraftfull lösning som hjälper dig att omvandla produktionsdata till värdefulla insikter. PI Systemet kopplar ihop sensorbaserad data med system och användare så du kan optimera verksamheten med hjälp av realtidsstatistik.

Better data. Better outcomes. (Video courtesy of AVEVA.)

Om PI System

PI Systemet hjälper organisationer att identifiera nya verksamhetsinsikter och nya möjligheter. Systemet möjliggör digital transformation genom tillförlitlig produktionsdata av hög kvalitet. Användare kan samla in, förbättra och leverera data i realtid var som helst. Det stödjer både ingenjörer och operatörer samtidigt som det underlättar arbetet för analytiker och datavetare.

  • Samla in realtidsdata från produktionen och få tillgång till historisk, realtids- och prediktiv data för att hålla kritiska operationer igång.
  • Kontextualisera data för att göra det mer meningsfullt genom att lägga till enklare namngivning och metadata.
  • Visualisera och agera med hjälp av anpassade rapporter och vyer, så att du kan övervaka processer och felsöka omedelbart.
  • Integrera och dela information så fler kan identifiera nya insikter och möjligheter.

Varför välja PI System

Ta reda på mer

PRATA MED
EN EXPERT

Mikael Juretic
Manager Industry Intelligence
mikael.juretic@plantvision.se
+46 (0)72-566 99 71

Ta reda på hur vi kan hjälpa Er organisation att uppnå Era mål.

Om AVEVA

År 2021 gick OSIsoft (utvecklare av PI-systemet) samman med AVEVA, en global ledare inom ingenjörs- och industriprogramvara. AVEVA driver digital transformation för industriella organisationer som hanterar komplexa operativa processer. Genom ’Performance Intelligence’ kopplar AVEVA samman kraften i information och artificiell intelligens (AI) med mänsklig insikt, för att möjliggöra snabbare och mer exakt beslutsfattande, vilket hjälper industrier att öka driftleveranser och hållbarhet.

Fler lösningar

PlantPerformance
AspenTech aspenONE
ALLA LÖSNINGAR