PARTNER SOLUTION

Siemens SIMATIC

SIMATIC är grunden i ett flexibelt, tillförlitligt och effektivt automationssystem. Med SIMATIC får du tillgång till världens ledande portfölj av lösningar för att leverera helt integrerad automation.

Video courtesy of Siemens Digital Industries.

Om Siemens SIMATIC

Siemens SIMATIC har varit ett av de ledande systemen för industriell automatisering i över 60 år. Idag är Siemens SIMATIC världens ledande portfölj av lösningar för att leverera helt integrerad automation.

SIMATIC bygger på en innovativ och robust hårdvaruplattform som är anpassad för snabbt och kostnadseffektivt utveckling av anpassningsbara lösningar. Skalbarhet tillsammans med höga integrationsnivåer gör att du enkelt kan anpassa lösningar för att möta dina unika krav.

Varför välja SIMATIC

Ta reda på mer

PRATA MED
EN EXPERT

Johan Bergstrand
Senior Consultant
Tel: +46 (0)72-566 87 94
johan.bergstrand@plantvision.se

Ta reda på hur vi kan hjälpa Er organisation att uppnå Era mål.

Om Siemens Digital Industries

Siemens Digital Industries är ledande inom innovation och teknologi för industriell automation och digitalisering, en drivande kraft för digital transformation inom både tillverknings- och processindustri.

Digital Industries erbjuder lösningar som hjälper tillverkande företag att transformera sina fabriker genom att integrera och digitalisera hela värdekedjan. Lösningarna ger tillverkande företag ökad flexibilitet och effektivitet i sina produktionsprocesser och minskar “time to market” när nya produkter introduceras på marknaden.

Fler lösningar

Siemens SIMIT
Operator Dialog
ALLA LÖSNINGAR