I takt att företag växer och blir större och samtidigt måste förhålla sig till nya och föränderliga krav behöver även sättet vi arbetar på förändras.

PlantVision har märkt en betydande ökning i intresset från små och medelstora företag att skaffa en långsiktig leveranspartner som kan tillgodose företagets skiftande behov inom compliance.

Därför har vi tillsammans med några av våra nyckelkunder arbetat fram en partnermodell – QA/RA Partner.

Anna-Lena Mann, Affärsområdeschef för PlantVision Compliance berättar: ”Detta är en modell som vuxit fram organiskt i samarbete med kunder vi jobbar tätt med och i praktiken varit partners med sedan länge.”

I arbetet med att ta fram konceptet QA/RA partner har nedanstående frågor varit viktiga.

Varför väljer våra partners oss?

Genom partnerskap med PlantVision Compliance får våra kunder tillgång till en flexibel kompetens- och resurspartner. Vi kan skräddarsy projekt efter behov och undviker samtidigt tidsödande administration samt uppstarts- och ställtid.

Kunskapsöverföringen mellan PlantVision och kund pågår hela tiden, vilket möjliggör skarpare och mer kundanpassade leveranser över tiden som vårt partnerskap fortgår.

Cecilia Fällman
Cecilia FällmanDeputy Business Area Manager, Compliance Excellence
Tel: +46 (0)72 717 10 67
”Som QA/RA chef för ett litet medicintekniskt bolag är arbetsbelastningen tidvis hög. Med PlantVisions ‘QA/RA partner’ blev topparna hanterbara och vid lägre arbetsbelastning kunde jag fokusera på strategiska arbeten, då PlantVision tog hand om den dagliga kommunikationen gällande regulatoriska frågor och uppdrag. PlantVisions kompetens och flexibilitet har skapat en trygghet i min arbetsvardag.”

QA/RA Partner kund

Varför vill vi vara partner?

PlantVision målsättning är att vårt arbete ska komma kunden till verklig nytta även efter att uppdraget avslutats. Chansen att följa en kund under längre tid med många delar av deras leverans möjliggör för oss att ha ett unikt lärande i vår process.

Vi är ett företag med engagerade medarbetare som är genuint intresserade av att följa med på kundens resa. Vi tror att detta ger ett större värde till våra kunder – i form av skarpare leveranser – men även ett större värde till oss som kompetens- och resursleverantör i form av intressanta långsiktiga projekt där både vi som organisation och våra medarbetare utvecklas.

Vill du veta hur det funkar? Kontakta oss så berättar vi gärna mer om vad vi kan erbjuda just er.