8 april 2022.

Great Place to Work® utser PlantVision till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser™ 2022

PlantVision tar för andra året i rad plats på listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser™! PlantVision rankas som nummer 9 på listan över medelstora organisationer. Det prestigefyllda priset baseras helt och hållet på vad nuvarande anställda säger om sin erfarenhet av att arbeta på företaget. I år sa 96 % av de anställda att PlantVision är en mycket bra arbetsplats.

– Denna utmärkelse understryker att vi har en fantastiskt stark kultur och att våra medarbetare trivs på PlantVision. Just vår kultur med ett starkt medarbetarengagemang är vår starkaste konkurrensfördel. Att vi nu har tagit ytterligare några kliv på listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser från föregående år gör mig mycket stolt och glad, säger VD Simon Thuresson.

Resultatet bygger på en grundlig analys av medarbetarnas konfidentiella svar i världens största medarbetarundersökning, Trust Index™, och Great Place to Works bedömning av organisationens processer och kultur för att skapa en miljö som attraherar och behåller talanger.

– Efter en noggrann granskning av PlantVisions resultat i vår medarbetarundersökning och deras initiativ för att skapa en riktigt bra arbetsplatskultur för alla sina medarbetare kan vi utse PlantVision till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser™ 2022. Företaget är en förebild när det kommer till sättet att arbeta med tillit, stolthet och gemenskap på och vi hoppas att fler ska bli inspirerade att ta efter, säger Maria Grudén, vd Great Place to Work®.

Great Place to Work® offentliggjorde rankingen över Sveriges Bästa Arbetsplatser™ klockan 14 den 31 mars 2022. Hela listan går att ta del av här.

PlantVision är även för sjätte året i rad certifierade som ett Great Place to Work-företag och vi fortsätter att växa! Är du intresserad av att arbeta på ett vänligt företag med spännande karriärmöjligheter kika in på vår karriärhemsida.

Om Sveriges Bästa Arbetsplatser™ 2022

Sveriges Bästa Arbetsplatser™ bygger på en grundlig genomgång av företagskulturen där organisationen bedöms utifrån två perspektiv; medarbetarnas upplevelse av arbetsplatskulturen och organisationens insatser för att skapa en riktigt bra arbetsplats. Great Place to Work® använder två metoder i utvärderingen av Sveriges Bästa Arbetsplatser™. Graden av tillit, stolthet och gemenskap mäts i medarbetarundersökningen Trust Index™, som består av 60 påståenden som medarbetarna får ta ställning till. I en Culture Audit™ ställs öppna frågor till beslutsfattarna som får redovisa för vilken HR- och ledarskapspraxis och hur den skapar en miljö som attraherar och behåller talanger.

Om PlantVision

PlantVision är ett företag sprunget ur en djup specialistkompetens inom teknik, kvalitet och IT inriktat mot tillverkning, labbverksamhet, process och automation. Bolaget har de senaste 20 åren hjälpt många välkända bolag att effektivisera och digitalisera sin verksamhet. På senare år har ett ytterligare kompetensområde växt fram inom compliance och kvalitet, där PlantVision idag är ett av Nordens främsta specialister inom regelverk för life science-industrin.

I dagsläget omsätter bolaget över 250 MSEK och består av ca 190 medarbetare fördelade på fem kontor, från Uppsala i norr till Malmö i söder och med huvudkontor i Kista i Stockholm. Tjänsterna täcker hela kundens värdekedja, från forskning/ utveckling och labb, tillverkning, logistik, processoptimering och hela vägen till regelverk, kvalitet och produktlanseringar. Sedan starten 1999 har PlantVision levererat värde i tusentals projekt över hela Skandinavien och runt om i världen.

Dela, välj din plattform!

LÄS MER OM

Tags: