Varje år listar Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som erbjuder de främsta karriär- och utvecklingsmöjligheterna för unga talanger.

Vi är otroligt stolta över att vi har kommit med på listan, för andra året i rad, och därmed blivit utsedda till ett av Sveriges Karriärföretag 2023!

Juryns motivering:
”Plantvision imponerar med sitt engagemang. Med attraktiva förmåner, sociala aktiviteter och fokus på hälsa skapar Plantvision en arbetsplats som lockar till sig Sveriges talanger. Plantvision gör det tydligt att de tror på kompetensutveckling och ger därmed alla sina medarbetare verktygen som behövs för att lyckas.”

– Medarbetarna är det mest värdefulla vi har och vi är väldigt stolta över att anses som en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare, i år igen. Tillsammans skapar vi vår härliga arbetsplats, där vi trivs och stöttar varandra. Att få en utmärkelse såsom denna är mycket ärofyllt, säger Andrea Brönnegård, CHRO PlantVision.

– Den här prestigefyllda utmärkelsen är ett mycket gott betyg för oss som arbetsgivare. Vi prioriterar en kultur där vi trivs och mår bra och investerar även i kompetensutveckling, vilket vi ser som viktigt för att behålla våra duktiga medarbetare. Vi välkomnar självklart även nya talanger, både juniora och seniora kollegor, så hör av dig om du vill utvecklas tillsammans med oss, säger Simon Thuresson, VD PlantVision.

Vill du veta mer om karriär- och utvecklingsmöjligheter hos PlantVision? Besök vår karriärsida här »

Om Karriärföretagen

Karriärföretagens mål är att vägleda studenter och Young Professionals till en bra start på karriären. Sedan 2011 har de presenterat årets Karriärföretag, en lista över de arbetsgivare i Sverige som erbjuder de främsta karriär- och utvecklingsmöjligheterna för unga talanger.

Cirka 1000 företag, myndigheter och organisationer uppfyller grundkriterierna där de utmärker sig en god arbetsgivare. Efter grundkriterierna går en expertpanel genom företagen och betygsätta bland annat karriärsidor på webben, närvaro i sociala medier och attraktionskraft som arbetsgivare. I det sista urvalssteget utser en jury bestående av framstående HR-personer de 100 företag som blir årets Karriärföretag.

Läs mer »

Dela, välj din plattform!

LÄS MER OM

Tags: