Med fina siffror och många nya medarbetare ombord fortsätter PlantVision sin tillväxtresa, och i oktober tilldelades vi återigen UC:s certifikat Tillväxtföretag.

Endast 5% av Sveriges företag kvalificerar sig som tillväxtföretag varje år hos UC. De företag som belönas med utmärkelsen visar på stark tillväxt, där parametrar som lönsamhet, soliditet, anställda och betalningsförmåga tas i beaktning.

PlantVision är återigen utsedda för andra året i rad till ett tillväxtföretag av UC, en utmärkelse som är extra rolig då endast hälften av de företag som tilldelas det, lyckas behålla det under kommande år.

Certifikatet baseras på föregående årsbokslut där tillväxt, lönsamhet, soliditet och antal anställda är några parametrar som mäts och analyseras. Gemensamt för tillväxtföretagen som får utmärkelsen är att företagen är stabila, framgångsrika och tar nya marknadsandelar.

”En företagskultur med medarbetarengagemang i fokus lägger grunden för vår fina tillväxtresa. Medarbetarna är det viktigaste vi har och vi jobbar med vårt arbetsgivarvarumärke kontinuerligt på många sätt, vilket Great Place to Work också är ett fint bevis på. Det är medarbetarna som möjliggör vår tillväxt, utan dem skulle det inte vara möjligt”, säger Andrea Brönnegård, CHRO.

Vill du vara med på vår spännande tillväxtresa och jobba på Sveriges härligaste konsult- och kunskapsbolag? Läs mer här » Just nu har vi fler lediga tjänster som kanske passar dig, vi hörs!

Dela, välj din plattform!

LÄS MER OM

Tags: