Karriärföretagen har via sitt karriärnätverk under Maj – Juli 2022 genomfört en omröstning bland Young Professionals gällande deras val av framtida arbetsgivare genom att ställa frågan, vilka är de tre mest attraktiva och spännande arbetsgivarna bland företagen som utsetts till Karriärföretag 2022.

PlantVision har fått placeringen 9:a i kategorin IT 1-4 år.

Deltagare i omröstningen i år var totalt 3.756 Young Professionals fördelat på följande kategorier: Civilingenjörer, Högskoleingenjörer, Civilekonomer, Samhällsvetare, Fastighetsmäklare och Jurister.

* Definitionen Young Professionals är: Personer som är mellan 25 – 35 år som har tagit en akademisk examen inom 1 – 8 år och påbörjat sin yrkeskarriär.

Läs mer om utmärkelsen på Karriärsföretagens hemsida »

Vill du veta mer om karriär- och utvecklingsmöjligheter hos PlantVision? – besök vår karriärsida här »

Om Karriärföretagen

Karriärföretagens mål är att vägleda studenter och Young Professionals till en bra start på karriären. Sedan 2011 har de presenterat årets Karriärföretag, en lista över de arbetsgivare i Sverige som erbjuder de främsta karriär- och utvecklingsmöjligheterna för unga talanger.

Cirka 1000 företag, myndigheter och organisationer uppfyller grundkriterierna där de utmärker sig en god arbetsgivare. Efter grundkriterierna går en expertpanel genom företagen och betygsätta bland annat karriärsidor på webben, närvaro i sociala medier och attraktionskraft som arbetsgivare. I det sista urvalssteget utser en jury bestående av framstående HR-personer de 100 företag som blir årets Karriärföretag.

Läs mer »

Dela, välj din plattform!

LÄS MER OM

Tags: