Varje år listar Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som erbjuder de främsta karriär- och utvecklingsmöjligheterna för unga talanger. Av alla utvalda Karriärföretag under året, är PlantVision nominerad till Årets Karriärföretag 2022 inom kategorin IT.

Sedan 2011 presenterar Karriärföretagen varje år Sveriges mest attraktiva arbetsgivare där de utvalda får titulera sig som ett Karriärföretag under ett år. Initialt krävs att arbetsgivaren lever upp till våra grundkriterier samt passerar urvalsprocessen. Nomineringskommitén på Karriärföretagen har nominerat fem arbetsgivare i varje kategori som utmärkt sig särskilt bland årets Karriärföretag, där PlantVision är ett av de nominerade företagen i kategorin IT! Vinnarna presenteras under Stora Karriärdagen den 5 oktober.

Nomineringen lyder:

”PlantVision utmärker sig med deras varma företagskultur som både imponerar och inspirerar. Det bjuds på en stor arbetsglädje vilket är ett kvitto på ett gediget employer branding-arbete. PlantVision är den perfekta arbetsgivaren för unga talanger som vill ha en trygg och spännande karriär. Med många initiativ skapar de en attraktiv arbetsplats. PlantVision är härmed nominerad till Årets Karriärföretag 2022.”

”Vi är otroligt glada och stolta över denna fina nominering, ett fint kvitto på att vi jobbar med rätt saker, både kultur och utveckling för våra medarbetare oavsett vart i karriären de befinner sig. Tillsammans har vi skapat en arbetsplats där tillit, nyfikenhet och vänlighet genomsyrar allt vi gör. Det är verkligen roligt att det uppmärksammas med sådan positivitet.” Säger Andrea Brönnegård, CHR PlantVision.

”Vi har en fortsatt spännande resa framför oss med vårt employer branding-arbete. Det är medarbetarengagemang och företagskultur som driver vår tillväxtresa och gör oss till vad vi är, och det vill vi spegla ännu mer i vårt varumärke. Därför har vi påbörjat ett varumärkesprojekt med syfte att stärka, lyfta och positionera oss ännu tydligare på medarbetarmarknaden i branschen. Vi vill vinna kampen om nya medarbetare, behålla och utveckla befintliga och positionera oss som den moderna, omtänksamma och varma arbetsgivaren vi är, och då behöver vi spegla det mer i vårt varumärke, vilket vi just påbörjat en resa med.” Säger Johanna Folkesson, CMO PlantVision.

Läs mer om utmärkelsen på Karriärsföretagens hemsida »

Vill du veta mer om karriär- och utvecklingsmöjligheter hos PlantVision? – besök vår karriärsida här »

STAY UP TO DATE

Get all the latest news, events, insights and articles in YOUR areas of interest…

Dela, välj din plattform!

LÄS MER OM

Tags: