Föreläsningar om digitalisering, effektivisering och compliance-nyheter, nätverkande och en dansande AI robot: den 3:e oktober 2019 var det dags för det stora eventet ”Operational Excellence”.

Drygt 160 personer fanns på plats för att tillsammans med PlantVision dela kunskap och rikta blicken mot framtidens lösningar. Gästerna fick gå igenom ett kunskapsmaraton med 5 x 20 minuters presentationer inom Compliance, Digital Manufacturing och Digital Laboratory.

Det beskrevs av en gäst som en ”kunskapsinjektion direkt i hjärnan” och hela evenemanget fick mycket positiv feedback. De olika företag som deltog satt tillsammans i eventets Think-Tanks för att diskutera industrins utmaningar och problem, samt för att dela erfarenheter och idéer.

Keynote speakers Jan Gulliksen och Fredrik Löfgren tog ordet för att prata om digitaliseringens påverkan på samhället medan den prisade matlagningsmästaren och tillika fotbollsspelaren roboten Elsa underhöll med dans.

PlantVision vill tacka alla som deltog på eventet och bidrog till att det blev så lyckat! Särskilt våra kunder men även våra partners som ställde upp som föreläsare.

Vi ses igen nästa år på Operational Excellence 2020!

Vad tyckte deltagarna om OE 2019?

“Trevligt evenemang med hög kompetens hos både arrangörer och deltagare”

Deltagare, OE 2019

“Det märktes att flera av presentatörerna verkligen brann för sina områden – och från alla presentationer fanns bra tips och idéer”

Deltagare, OE 2019

“Väldigt imponerande organiserat”

Deltagare, OE 2019

“Intressanta föreläsningar och riktigt bra keynote speakers!”

Deltagare, OE 2019

“Think-tanks var en bra grej som gjorde att alla berättade lite om sina erfarenheter”

Deltagare, OE 2019

“Mycket trevligt mottagande och atmosfär och dessutom mycket professionellt arrangerat”

Deltagare, OE 2019

“Bra med kundpresentationer, bra blandning på folk och tid för mingel”

Deltagare, OE 2019

“Diskussionerna och övningarna var så bra att man knappt märkte att dagen flöt på”

Deltagare, OE 2019

“Det kändes som ett väldigt väloljat maskineri. Bra längd på seminarierna, bra mix av workshops o seminarier o föreläsning. Bra fika! Kunniga föreläsare”

Deltagare, OE 2019

“Bra upplägg med flödet i övningarna!”

Deltagare, OE 2019

“Jag gillar särskilt att ni betonade att era lösningar ska vara hållbara inte bara i projektet, utan även under livscykeln”

Deltagare, OE 2019

Share This Story, Choose Your Platform!

FIND OUT MORE ABOUT