COMPLIANCE UPDATE | DIGITAL MANUFACTURING | DIGITAL LABORATORY

3 oktober 2019
Kista Science Tower, Stockholm

PlantVision välkomnar dig till en heldag där du får chansen att ta del av ett fullmatat program inom Compliance Update, Digital Manufacturing och Digital Laboratory.
Vi är stolta över att kunna erbjuda en agenda där du kan välja mellan ett stort antal föreläsningar», keynotes» och ThinkTanks».
Du bygger själv det schema som är mest aktuellt för just Dig. En dag där fakta och visioner vävs samman och du även erbjuds fantastiska nätverksmöjligheter.
ANMÄL DIG HÄR

Eventet är tyvärr fullbokat.
Använd anmälningsknappen för att bli uppsatt på väntelistan. Vi kontaktar dig om en plats blir ledig.

Compliance Update

Industrin inom Life Science är i ständig förändring. Digitalisering, nya regelverk och andra marknadskrafter ställer höga krav på oss som aktörer.

Låt detta kunskapsspår bli en kompass som tar dig igenom det mest aktuella och föränderliga inom Compliance just nu.

Digital Manufacturing

Hur stor koll har du på vart branschen är på väg? Hur lär vi oss från vad andra gjort? Vilka lärdomar ger mest värde för just dig och ditt företag?

Detta kunskapsspår berör Supply Chain, Automation, Machine Learning med starka exempel från branscher som inspirerar till eftertanke.

Digital Laboratory

Att etablera värdebaserad förändringsledning är en nyckelfaktor som kan revolutionera driften av det moderna laboratoriet och realisera hållbara värden.

Lär dig via detta spår att accelerera din digitala resa, automatisera och integrera för att få rätt prov, information och resultat i tid – varje gång.

Catarina Eklund
Catarina EklundCampaign Manager
Tel. +46 (0)76 141 74 48

Kontakta mig om du har frågor eller vill arrangera ett möte under eventet.

Eventet börjar om…
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
Platser kvar…
0
Säkra din plats idag…
ANMÄL DIG HÄR

Eventet är tyvärr fullbokat.

Använd anmälningsknappen för att bli uppsatt på väntelistan. Vi kontaktar dig om en plats blir ledig.

AGENDA

Skapa din personliga agenda!

Under OE2019 kommer vi totalt att presentera 23 st föreläsningar som ger dig det senaste inom respektive ämne.

Vi har delat upp dagen i fyra olika spår men du väljer fritt de föreläsningar som passar just dig. Du skapar själv din personliga agenda.

Har du svårt att välja? Ta med en kollega så att ni kan delta på fler.

SE FÖRELÄSNINGARNA >>

LADDA NED AGENDAN

Keynote speakers

Fredrik Löfgren & Jan Gulikssen

Fredrik Löfgren

En resa in i framtidens arbetsmarknad

Forskare, robotutvecklare och AI expert, men också landslagskapten för svenska robotlandslaget i fotboll. Med utmärkelser som silver i Robot VM för räddningsrobotar och silver på OS för kreativa robotar.

Hur kommer framtidens arbetsmarknad förändras i och med robotar som har empati, social kompetens samt en högre intelligens än människan? Kommer robotarna att påverka och förbättra människors livskvalité? Vilka nya spännande jobb kommer att skapas?
Teknikutveckling är så mycket mer än att bara välja rätt algoritmer, det uppstår många etiska avvägningar och moraliska dilemman.

Jan (Gulan) Gulliksen

Digitaliseringens transformerande kraft

Professor i människa-datorinteraktion, Vicerektor för Digitalisering på KTH, medlem av regeringens digitaliseringsråd samt Digital Champion of Sweden i EU-kommissionen.

Alla i dagens samhälle, både organisationer och privatpersoner, påverkas idag av den pågående digitaliseringen. Hur planerar du din och ditt företags digitaliseringsresa på ett klokt sätt? Och vad händer om du inte vill vara med? Reflektioner och provokationer förmedlas på ett engagerande och tankeväckande sätt för en bättre digital framtid.

NETWORKING
Träffa branschexperter, ledare och beslutsfattare
INTERAKTIVT
Delta i diskussioner inom aktuella ämnen genom Think-Tank sessioner
KUNSKAPSBANK
Fyll på din kunskapsbank inför framtida utmaningar
INSPIRERAS
Se nya möjligheter och tänk ett steg längre innan du spikar din utvecklingsplan

FÖRELÄSNINGAR

LADDA NED AGENDAN

THINK TANKS

Compliance Update

Digital Manufacturing

Digital Laboratory

Delta i våra Think Tanks där vi diskuterar utmaningar inom dagens ämnen.
Det finns ingen förbered agenda utan här är det Du med Dina kunskaper och erfarenheter som skapar innehållet.
Vad säger deltagare på andra PlantVision evenemang…

Det märktes att flera av presentatörerna verkligen brann för sina områden – och från alla presentationer fanns bra tips och idéer

Henrietta Vinnerås, Sr Manager Microbiology & Aseptic Technique, Global Manufacturing Pharmaceuticals, Fresenius Kabi AB

Missa inte årets event. Säkra din plats idag…

LADDA NED AGENDAN
ANMÄL DIG HÄR
HITTA TILL KISTA SCIENCE TOWER

Eventet är tyvärr fullbokat. Använd anmälningsknappen för att bli uppsatt på väntelistan. Vi kontaktar dig om en plats blir ledig.

Evenemanget är kostnadsfritt. Vi tar ut en no-show avgift vilket innebär om du inte kan närvara och inte avbokar innan evenemanget, erhåller vi oss rätten att ta ut en avgift som är 500 SEK exkl moms per person. Vid avanmälan vänligen maila catarina.eklund@plantvision.se.

Go to PlantVision on LinkedIn »
Follow us on LinkedIn and stay up to date with all PlantVision’s news, events, insights, articles and career opportunities.