15 nov. 2021

Varje år listar Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som erbjuder de främsta karriär- och utvecklingsmöjligheterna för unga talanger.
Vi är otroligt stolta över att vi har kommit med på listan i år och blivit utsedda till ett av Sveriges Karriärföretag 2022!

Juryns
motivering…

”Plantvision är en trygg och familjär arbetsgivare som drivs av goda värderingar. De lägger stor fokus på medarbetarnas trivsel. Med attraktiva förmåner, sociala aktiviteter och fokus på hälsa skapar Plantvision en arbetsplats som lockar till sig Sveriges talanger. Plantvision gör det tydligt att de tror på kompetensutveckling och ger därmed alla sina medarbetare verktygen som behövs för att lyckas.”

– Medarbetarna är det viktigaste vi har och vi är väldigt stolta över den arbetsplats vi tillsammans skapar varje dag, säger Andrea Brönnegård, HR-chef på PlantVision. Att få det speglat i en utmärkelse såsom denna känns väldigt roligt och vi är otroligt stolta över det.

– Nyckeln för att fortsätta vår framgångsrika resa är att både behålla våra duktiga medarbetare samt få in nya talanger som vill utvecklas tillsammans med oss och uppskattar den kultur och miljö som vi tillsammans skapar, säger David Selin, Operativ Chef på PlantVision. Det är viktigt med en erfarenhetsbredd och vi välkomnar således både juniora och mer seniora kollegor- så oavsett vart i karriären du befinner dig, hör av dig till oss om du vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss.

Vill du veta mer om karriär- och utvecklingsmöjligheter hos PlantVision? – besök vår karriärsida här »

Om Karriärföretagen

Karriärföretagens mål är att vägleda studenter och Young Professionals till en bra start på karriären. Sedan 2011 har de presenterat årets Karriärföretag, en lista över de arbetsgivare i Sverige som erbjuder de främsta karriär- och utvecklingsmöjligheterna för unga talanger.

Cirka 1000 företag, myndigheter och organisationer uppfyller grundkriterierna där de utmärker sig en god arbetsgivare. Efter grundkriterierna går en expertpanel genom företagen och betygsätta bland annat karriärsidor på webben, närvaro i sociala medier och attraktionskraft som arbetsgivare. I det sista urvalssteget utser en jury bestående av framstående HR-personer de 100 företag som blir årets Karriärföretag.

Läs mer »

Dela, välj din plattform!

LÄS MER OM

Tags: