27 jan. 2022

PlantVision får åter utmärkelsen som ett Great Place to Work – certifierad mellan december 2021 och november 2022

PlantVision är stolt över att ha blivit certifierad av Great Place to Work® för sjätte året i rad. Den prestigefyllda utmärkelsen bygger helt på vad nuvarande medarbetare säger om sin erfarenhet av att arbeta på PlantVision. I år säger 91 % av de anställda att PlantVision är ett utmärkt ställe att arbeta på.

”Vår kultur med ett starkt medarbetarengagemang i centrum är vår absolut största tillgång i PlantVision. Att vi för sjätte året i rad är certifierade av Great Place to Work och anses vara en av Sveriges bästa arbetsplatser är ett kvitto på att våra medarbetare trivs och mår bra på jobbet och att vi är ett välmående bolag. Vi har haft fina resultat genom åren och kontinuerligt förbättrat oss och detta år har vi det bästa resultatet hittills. Det gör mig fantastiskt stolt och glad”

Simon Thuresson, VD, PlantVision AB

Great Place to Work är den globala ledaren inom arbetsplatskultur och hjälper organisationer att möjliggöra för ledarskapsbeteenden som ger ökad lönsamhet, engagerade medarbetare och fler innovationer. De organisationer som lever upp till de högt satta kraven för att vara ett Great Place to Work får en certifiering som sträcker sig över 12 månader.

”En Great Place to Work-Certifiering™ är inget som kommer av sig själv – det kräver kontinuerligt engagemang för medarbetarens arbetsplatskultur och deras upplevelse av den”, säger Maria Grudén, vd för Great Place to Work. Certifieringen är det enda officiella erkännandet som helt grundas på medarbetarnas faktiska upplevelser av arbetsplatsen. Att bli certifierad innebär att PlantVision är en av de bästa organisationerna i landet.”

Vi anställer!

Vill du arbeta för ett företag där medarbetaren är högsta prioritet?

Om PlantVision

PlantVision är ett företag sprunget ur en djup specialistkompetens inom teknik, kvalitet och IT inriktat mot tillverkning, labbverksamhet, process och automation. Bolaget har de senaste 20 åren hjälpt många välkända bolag att effektivisera och digitalisera sin verksamhet. På senare år har ett ytterligare kompetensområde växt fram inom compliance och kvalitet, där PlantVision idag är ett av Nordens främsta specialister inom regelverk för life science-industrin.

I dagsläget består bolaget av 180 medarbetare fördelade på fem kontor, från Uppsala i norr till Lund i söder och med huvudkontor i Kista i Stockholm. Erbjudandet täcker hela kundens värdekedja, från forskning/utveckling, labb, tillverkning, logistik, processoptimering och hela vägen till regelverk, kvalitet och produktlanseringar. Sedan starten 1999 har PlantVision levererat värde i tusentals projekt över hela Skandinavien och runt om i världen.

Om Great Place to Work®

Great Place to Work är ett undersöknings- och konsultföretag med huvudkontor i USA och med dotterbolag världen över. De har mer än 30 års erfarenhet av vad som utmärker en riktigt bra arbetsplats och vad som gör den till en av de allra bästa. Varje år utför de medarbetarundersökningar av 11,5 miljoner medarbetare från över 10 000 organisationer i 90 länder. I deras arbete utvärderar de organisationer för att ge dem ett mått på deras arbetsplatskultur och deras insats som arbetsgivare. De erbjuder utvärderings-, analys- och utvecklingstjänster, certifiering och utmärkelser som hjälper organisationer att förstå hur förtroendet i organisationen ger en mätbar effekt på medarbetarengagemang, produktivitet och finansiella resultat.

Great Place to Work delar årligen ut kvalitetsutmärkelsen ”Sveriges Bästa Arbetsplatser ” som baseras på organisationens resultat i deras undersökningar.

Läs mer: www.greatplacetowork.se

Dela, välj din plattform!

LÄS MER OM

Tags: