Datum: tis. 31 jan. 2023
Tid: kl. 08.30–09.30
Plats: Medicon Village, Lund
Pris: Kostnadsfritt

Frukost, mingel & värdefulla insikter

Välkommen till vårt frukostseminarium i samarbete med Medicon Villages ”Science for Breakfast”. Evenemanget äger rum i Lounge (1:a våningen), The Spark, i Medicon Village. Du får tid att äta en god frukost, mingla med branschkollegor och får svar på dina frågor om den nyligen uppdaterade GAMP 5-riktlinjen. Evenemanget är kostnadsfritt och öppet för alla, både inom och utanför Medicon Village.

8.30 – 9.30 – Hälsosam frukostbuffé
8.40 – 8.55 – Föreläsning ”GAMP 5 Second Edition – vad är nytt?”
8.55 – 9.30 – Tid för frågor, nätverkande och mingel

GAMP 5 Second Edition – vad är nytt?

Kvalitetssäkra ditt datoriserade system rätt!

Branschorganisationen ISPE, har i juli 2022 släppt en ny upplaga av GAMP 5, den globala riktlinjen för validering och kvalitetssäkring av datoriserade system inom Life Science. Den snabba digitaliseringen gör att fler datoriserade system införs och för att säkerställa en god kvalitetssäkring är GAMP 5 Second Edition en given guide att följa. Vi går igenom vad som är nytt och uppdaterat i den nya versionen, till exempel stödet för agila och iterativa processer, samt svarar på era frågor.

Föreläsare

Lina Stange
Senior specialistkonsult och kvalitetschef, PlantVision AB

Lina har lång erfarenhet av validering och kvalitetssäkring inom läkemedelsindustri med fokus på datoriserade system. Utbildar även inom GMP, GAMP5, validering och kvalificering samt dataintegritet.

Dela, välj din plattform!

LÄS MER OM

MER I DENNA KATEGORI