En stark Life Science-närvaro, tillsammans med en modern blandning av innovation, etablerad industri och omfattande stödnätverk gör Öresundsregionen till en av Skandinaviens viktigaste och intressantaste industriregioner.

PlantVision har under många år funnits lokalt i södra Sverige. Med spetskompetens inom Laboratory Management har kontoret i Malmö fungerat som utgångspunkt för den verksamhet som drivs tillsammans med våra kunder inom labb-segmentet. Fredrik Arrigucci, affärsutvecklare och affärsområdeschef Laboratory Management, berättar mer.

– Vi har kunder som efterfrågar mer av vår kompetens i hela Sverige, men främst märker vi att trycket är stort i Öresundsregionen, berättar Fredrik. Vår vision är att kraftsamla den kompetens som behövs för att möta våra befintliga kunders behov samt att ta nya marknadsandelar.

Att kunna bygga ett stark lag som består av många konsulter med kompetens inom gränslandet IT och labb tror Fredrik kommer att vara nyckeln.

– Vi behöver ha olika specialinriktningar för att kunna komplettera och lära av varandra kunskapsmässigt, fortsätter han. Det bidrar till ett starkt team som tillsammans kan leverera och prestera inom fler områden än den enskilde individen.

Så vad är då målet med denna satsning? Fredrik ser ljust på framtiden och tror att PlantVision inom några år kommer att vara ett av de mer kända konsultbolagen i regionen.

– Vi kommer att ha befäst vår position inom labb men även inom IT för producerande industri. Det händer fantastiskt mycket nu – tekniken utvecklas, industrin utvecklas, vi utvecklas – och det är så roligt att få vara med på denna resa.

Läs mer om vårt erbjudande för kunder i Öresundsregionen »

Fredrik Arrigucci
Fredrik ArrigucciBusiness Area Manager, Laboratory Management
Tel: +46 (0)70 381 78 99

Läs mer om vårt erbjudande för kunder i Öresundsregionen »

Hitta lediga jobb och möt vårt Laboratory Management team på vår karriärsida »

Dela, välj din plattform!

LÄS MER OM