De regulatoriska kraven inom medicinteknik är mycket omfattande. Elsäkerhet är en central del av produktsäkerheten för all elektrisk utrustning. Hur bygger man exempelvis säkert för att minimera risk för elstötar?

I vårt quiz kan du lära dig mer om några vanligt förekommande frågeställningar kring krav på elsäkerhet för medicinteknik.

Använd kontaktförmuläret nedan för att anmäla intresse till ett gratis konsultationstillfälle med en av våra elsäkerhetsexperter!

Prova dina kunskaper i vårt QUIZ

Ett quiz för dig som jobbar med elektrisk utrustning inom medtech och labb.

Testa din kunskap med 12 utmanande och lärorika frågor! Du får de rätta svaren under resans gång. På slutet får du en sammanfattning av dina svar och kan ta reda på om du är ett elsäkerhetsgeni, eller inte…

Lycka till!

STARTA QUIZZET

TÄVLING PÅ GÅNG!

Alla som genomfört quizzet kan välja att vara med i en tävling! Samtliga frågor ska då vara besvarade i quizzet oavsett om dina svar är korrekta eller inte.

Tävlingen pågår fram till den 29:e januari. Vinnarna kommer att lottas fram och tillkännages på vår hemsida den 12:e februari. Vinnarna kan välja mellan biobiljetter, 3 timmars gratis rådgivning om elsäkerhet kopplat till medicinteknik, eller donera prispengarna till välgörenhet.

Du väljer om du vill delta i tävlingen på quizzets sista fråga.

STARTA QUIZZET

Har du frågor eller behöver råd?

Vi erbjuder just nu en kostnadsfri konsultation inom elsäkerhet kopplat till medicinteknik. Fyll i dina uppgifter nedan om du vill anmäla ditt intresse så kontaktar vi dig.
Go to PlantVision on LinkedIn »
Follow us on LinkedIn and stay up to date with all PlantVision’s news, events, insights, articles and career opportunities.