PlantVision Om oss Kontakt Karriär Helpdek

EVENEMANG

 

QA Forum

18 apr, 2018, Bygget konferens, Stockholm

PlantVision kommer att medverka på QA Forum – Sveriges ledande forum för QA och kvalitetsfrågor. Dagen ger möjlighet för nätverkande och utbyte av kunskap och erfarenheter. Linda Pell, senior konsult på PlantVision, kommer även att hålla en presentation om SaaS (software as a service), kl 14.20.  

”Förekomsten av SaaS-lösningar (Software as a Service) ökar snabbt för aktörer inom Life science. Snabba, flexibla, skalbara lösningstjänster som tillhandahålls direkt utifrån kundens önskemål till en prismodell som passar globala samarbeten mellan olika parter har ändrat branschens inställning till konceptet ’Cloud’.

Idag erbjuds allt ifrån de ursprungliga tjänsterna inom sälj, marknadsföring och service till kompetens-, dokument- och eftermarknadshantering såväl som för logistik och analys av komplexa datamängder från kliniska studier (ordnade) eller sociala medier (oordnade).

Vi kommer att berätta hur man genomför SaaS upphandling, implementation och förvaltning på ett sätt som upprätthåller kontroll enligt lagar och rekommendationer – så att teknikutveckling möjliggörs utan att behöva kompromissa med kvaliteten.”

www.qaforum.se
(Anmäl dig innan 9 mars och erhåll 1000 kr i rabatt. Använd bokningskod ”PlantVision2018”.)

StrategiTorget Industri

24-25 apr, 2018, Yasuragi Hasseludden, Saltsjö-Boo, Stockholm

StrategiTorget belyser de nya möjligheter som digital teknik och data ger till svensk industri. Träffa oss på evenemanget och få reda på hur vi kan hjälpa er att lösa era utmaningar. Arrangera ett möte på detta event.

Läs mer »


Dela:


Follow us LinkedIN